Skip to content
Okategoriserade

Ny på Blogbiz

Hej! Nu är jag också här. Håller på att fixa med att exportera över min gamla blogg, men det tar sin lilla tid då Bloggportalen jag är på, inte släpper mina inlägg…

Men lite kort om mig. Jag heter Emma-Lou och är 37 år. Bor i Huddinge tillsammans med min man Simo och våra tre barn Zacharias snart 15 år, Joshua 11 år och Alyssa snart 6 år. Vi bor i villa och har gjort det sedan årsskiftet. Det är ett bra område vi bor i och vi trivs här.

Jag arbetar som fritidsledare med barn och ungdomar. På mitt nuvarande jobb har jag varit i lite över 2 år. Jag är alltså utbildad fritidsledare och trivs bra med det jobbet. Jag är även utbildad frisör och journalist.

Det var lite kort om mig, jag behöver fixa med en dator så att jag kan börja blogga ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *