Skip to content
Okategoriserade

Hello darlings

Tänkte uppdatera lite snabbt om läget. Jag känner mig lite bättre idag, men de senaste dagarna har inte varit bra alls. Smärtan tar stegrat något förbannat och jag blir så matt av det. Har inte fått tid hos vårdcentralen då jag ringt för sent och sen går min husläkare i pension nu snart och har inga tider. Men ska byta husläkare och får då ordna med starkare smärtstillande på recept. Nu har jag haft så ont att jag har gråtit i omgångar pga smärtor.

Simo har varit så fin mot mig, som vanligt. Han har fixat maten den här veckan. Jag fixade med lite grann i söndags, hade smärtor då, men nu under dagarna stegrade smärtorna enormt. Jag har alltså varit sjukskriven. Lönen den här månaden sög ju, men inte så konstigt alls med andra ord. Men mycket är pga vab också. Man måste ju stanna hemma vid minsta symptom, men sen får man skit av skolan när barnen är hemma. Går liksom inte ihop riktigt.

Lunch och middag med oxfilé, mums! Dessa rätter gjorde Simo. Oxfilén blev sååå mör, bästa jag någonsin ätit – även restaurangbesök inräknade. Då kan ni förstå hur mört det blev?!

Hoppas att allt är bra med er?! Jag har inte riktigt kommit igång med nya bloggen än, får inte mina inlägg av förra bloggportalen fastän jag mejlat flera gånger om. Jag flyttade ju över mina gamla inlägg från de andra bloggarna, så jag vet ju hur man gör liksom… Föga irriterande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *