Skip to content
Okategoriserade

Bekräftade med Corona Covid-19

Japp, ni läste rätt. Här är vi hemma i karantän. Den som mått sämst är jag såklart. Är inte förvånad. Jag är så otränad och har lätt att bli sjuk, svaga lungor osv. Så det är inte så konstigt egentligen. Har lätt astma också. Men har tagit det ganska bra ändå. Lite jobbigt att hosta så dant att jag spyr slem dock. Har suttit med en hink tillgänglig bredvid mig så att jag inte spyr ner säng, soffor eller mattor. Men ingen feber ändå. Det är skönt. Dock är jag klen. Jag blev bekräftad 17/12 och mår fortfarande dåligt i kroppen.

Barnen har tagit det ganska bra. Nu är bara Joshua bekräftad förstås, men vi tror att det är Zacharias som tagit hem smittan. Han var den som blev sjuk först. Sen insjuknade Simo. Jag och Joshua insjuknade typ samtidigt om jag minns rätt. Alyssa är den som tagit det bäst av alla. Henne fick jag dock vabba för innan jag själv insjuknade.

Skönt ändå att det gått bra för oss. Får se om jag blir hemma även nästa vecka.

Måste tacka alla för all hjälp vi fått under vår tid som konstaterade. Det är flera som har handlat åt oss, så att vi kunde fira en riktigt god jul här hemma tillsammans bara vi fem i familjen.

Hur har ni haft det i Corona, ni som är bekräftade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *