Skip to content
Okategoriserade

Tabu eller inte – sexleksaker

Sponsrat inlägg i samarbete med vuxenkul.se

Nu tänkte jag ta upp ett så kallat “kontroversiellt” ämne, nämligen brukande av sexleksaker. Jag har tagit upp detta förr, men det var ett bra tag sen, så nu är det dags igen!

Jag vill gärna att ni kommenterar ämnet jag skriver om här i bloggen, så att vi kan diskutera detta vidare. Jag anser nämligen att det är ett viktigt ämne att prata om. För det är inte skam att använda sådana typer av produkter. Jag tycker verkligen inte det.

Observera dock att jag inte kommer att gå in på mitt egna privata samliv med min man, då han inte vill det, så det måste respekteras. Han vill inte att vi pratar om det publikt då vi fått såna frågor förut nämligen, oavsett ämne jag valt att prata om.

Hur som. Tabubelagt är vad det är, om än mer öppet idag än vad det var för bara 15 år sedan. Men fortfarande. Den där skämskudden att använda sexleksaker, både för kvinnor som för män. Hon är en lösaktig hora och han är en kåtbock (ursäkta mina ord).

Varför är det på det här sättet fortfarande, år 2020? Menar, man har väl rätt till sin egna kropp? Man har väl rätt till sin egna läggning vad det gäller även sexleksaker? Eller? Vissa gillar det, andra inte. Jag bestämmer inte vad du får eller ska göra, så länge du mår bra av det – såvida det inte handlar om olagliga handlingar såklart. Men nu ska vi inte gå in på det, utan prata om vad som är bra.

Det är inget fel i att använda sexleksaker alls. Kör på om du vill, tillsammans med din partner eller kompis om det är så, eller själv, vilket inte alls är ovanligt. Vi måste fimpa denna tabu som finns med att använda sexleksaker. Var och en, själv eller tillsammans med flera, väljer själva. Så länge det handlar om samtycke. Våga prata om det!

Mer sex till folket! Det handlar om njutning och det är absolut inte något som har med tabu att göra. Finns en sajt ni kan kolla in med sexleksaker från Vuxenkul.se.

– Kanske kolla in den här sexkategorin hos Vuxenkul? Passar de flesta. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *