Skip to content
Inlägg

Sinamatic (sexleksaker) – why not?!

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinamatic

Nu jä*lar kommer det ett inlägg om sexleksaker här på bloggen, med all rätta med tanke på rådande tider. Detta dels för att jag fortfarande i sociala medier kan läsa att det råder tabu om saken. Varför? Ska jag vara helt ärlig, så tycker jag att det är riktigt löjligt att det ska vara såhär år 2021! Är det så att man ska skämmas för det hela? Varför det?

  • Ni får gärna i en kommentar eller två, berätta varför i sådana fall. Jag är idel öra för detta. Inga svar är fel, inga svar är rätt. Allt ligger hos en själv.

Själv tycker jag inte att man ska skämmas för att använda sexleksaker, varken i partnerskap eller för egen skull. Varför ska man skämmas för att njuta?

Lite personligt här, men ändå. Jag har använt mig av sexleksaker, flera gånger. Minns min första gång jag var på en sån där show, eller inte show, vad heter det…homeparty! Jag var lite pirrig inför det hela, jag hade aldrig varit på något sådant tidigare, kände lite skamskudde av någon märklig anledning – och inte heller använt sådana typer av produkter. Men jag var nyfiken! Det slutade med att jag köpte glidmedel och en rabbit (ni vet den där som blev känd efter serien “Sex and the city”) haha….

  • Nu tänker jag inte gå in närmare på hur jag använde dessa produkter, men jag tror nog att ni kan ana ett och annat, haha.

Åter igen, det ska inte vara tabu på sånt här, anser jag. Det är så förlegat. Det är 2021 nu, inte 1950 liksom. Och till råga nu under pandemin när man har alla sorters olika restriktioner och allt som hör till så borde väl sexleksaker om något vara det ultimata? Rätta mig gärna om jag har fel. Nu ligger det väl ändå i tiden att bruka sexleksaker på egen hand, istället för att träffa nya människor? Jag tänker på det om man är singel eller om man är par som önskar träffa andra…? Det är ju ändå att följa våra myndigheter, men ändå ha det skönt. Eller så kör man all in med sin/a partner/s 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *