Skip to content
Inlägg

Åka båt i sommar

Sponsrat inlägg i samarbete med Svensk Båtutbildning AB

I sommar vill jag åka båt!

Har ni börjat planera för semestern ännu? Jag har börjat fundera på vad vi ska göra. Vore kul att hitta på någonting nytt med hela familen, som alla kan tycka är roligt.

Alla älskar vatten så jag kom att tänka på att det vore roligt att åka båt någonstans. Kanske hyra en båt. Ingen utav oss har dock någon sjövana med att köra båt.

Tänk va roligt att gå en båtutbildning! Att verkligen få lära sig från grunden hur man kör båtar och navigerar dem. Om vi går en utbildning så skulle vi kunna hyra en båt och sen ge oss av hela familjen. Det skulle vara jättekul! Vilken upplevelse för barnen också.

www.batutbildning.se finns det många olika utbildningar. Man kan ta förarintyg som är själva grundkursen, eller slå på stort och ta kustskepparintyg som gör att man får hantera de större båtarna. För mig skulle ett förarintyg räcka, men jag skulle också vilja ha båtutbildningen då man får fyra timmar praktik på sjön. Det vore en dröm!

Tänk om man skulle kunna göra utbildningen tillsammans med en vän. Då kan man hyra båt tillsammans och ha en semester flera familjer ihop. Om alla hyr en båt och har gått utbildningen så kan man styra från hamn till hamn. Barnen skulle ha andra barn att leka med och vi vuxna skulle ha kul tillsammans i land.

Varför inte ta båten och köra till någon ö för att tälta. Eller kanske hyra någon stuga nära vattnet och åka på båtutflykter under dagarna och komma hem till stugan på kvällen. Äta en god middag och sova gott efter all frisk havsluft. Ljuvligt!

Om ni som jag känner för att hitta på någonting annat den här sommaren så rekommenderar jag er att gå in på https://batutbildning.se/ och se vad de har att erbjuda. Nu har de mycket utav utbildningen online också så det är lätt att vara med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *