Skip to content
Okategoriserade

En vecka kvar

Dax att gå igenom allt

Jag har en veckas semester kvar att njuta. Kanske inte av värmen, men av att jag inte behöver stressa iväg på jobb. För det är många som börjar jobba den här veckan. Ute är det underbart väder och jag undrar om jag inte ska ta på mig lite varmare kläder och bara gå ut och ta en lång promenad.

Att strosa omkring på parkvägar och stigar med lite musik i öronen är verkligen avkopplande och nått som jag ska försöka ta tag i. Jag har varit lite slarvig på sista tiden och inte tagit mig den tiden. Och man kan verkligen undra varför när tiden har funnits.

Snart kommer våra gångvägar och stigar att se ut som på bilden. Hösten är på väg och löven kommer att falla till marken i härliga färger. Och visst är det vackert ?!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *