Skip to content
Okategoriserade

Varför inte börja redan i höst ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Varför inte i höst ?

När sommaren är slut har vi en tendens att tillbringa mer tid inomhus än utomhus som på sommaren. Jag tycker att det är jätteskönt att vara ute och pyssla i trädgården och försöker tillbringa och hitta på saker för att få vara ute. Och nu vill jag göra en förändring i min trädgård. Inte bara sätta nya blommor utan göra något drastiskt. Som att tex bygga en pool.

höst

Tänk dig att kasta ner alla dom där madrasserna i din egna pool istället för att behöva åka någon annanstans ?!

Jag har gått runt i min trädgård för att se var den bästa platsen skulle vara – där solen lyser som mest och där det inte är några höga träd i närheten där en massa skräp kan ramla ner ifrån.

Ovanpå marken

För att slippa gräva upp en massa i trädgården så funderar jag på en pool ovan mark. Det är billigare och går snabbare att bygga för då slipper man det där jobbet med en massa markberedning. Men det är också bra att se till att poolen kommer att stå rakt och inte slutta för då behöver du stöd eller kanske bygga något.

Eller så kanske man ska bygga ner poolen en liten bit ner i marken så den inte blir så hög. Det kanske är många frågor som man vill ha svar på när det gäller en sån här större sak och då kan man kontakta Poolgiganten för ett hembesök. Dom hjälper till från början till slut med både råd, tips, svar och vill du ha hjälp med att bygga upp poolen så kan du få hjälp med det också.

Höst

Om man beställer sitt poolpaket nu så har dessutom Poolgiganten en höstrabatt som du kan få. Och att bygga pool nu på hösten är helt perfekt. Du vet hur din trädgård ser ut på sommaren när du vill använda din pool – var solen går upp och ner och hur allt runtomkring ser ut.

Nu kan du planera hur stor pool du vill ha, vilken form och hur det ska se ut runtomkring. Poolgiganten tillverkar din pool i din sotlek som du vill ha eller form.

Hos Poolgiganten kan du också köpa allt vad du behöver för att få just den pool som du vill ha när det gäller färg på vatten, tillbehör och överdrag. Nu kan du bygga din pool som du har längtat efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *