Skip to content
Okategoriserade

Krispiga blommor

Färska blommor

Finns det något bättre än färska blommor inomhus ?! Så man får lite vårkänslor när man längtar efter sommaren. När jag var ute och handlade idag gick jag förbi en blomsteraffär och jag var bara tvungen att gå in.

Det stod flera tjejer och ordnade med blommor som dom fått in. Krispiga tulpaner och doftande rosor i mängder. Och jag som glömde köpa tulpaner till i lördags när det var tulpanens dag. Så jag fick med mig både tulpaner och en ny vas.

Det var ju lite kallt ute, men tulpaner tål ju lite mer kyla än andra blommor så det får bli tulpaner nu. Sen kan man börja köpa lite andra blommor som är lite mer känsliga. Visst är dom duktiga på att slå in blommorna i papper som är tjockt för att dom ska klara sig, men då vill man ju åka hem direkt. Och det skulle inte jag.

Jag köpte dom “vanliga” tulpanerna, men det finns så många andra sorter som man kan köpa. Papegojtulpanen tycker jag är snygg också och om man köper lite kvistar eller andra blad så får man en riktigt snygg bukett att ställa på bordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *