Skip to content
Okategoriserade

Älskar skor och stövlar

Dax att ta fram stövlar och boots

Älskar du också skor av alla slag ?! Jag vet inte hur många jag har i min garderob och jag fortsätter att köpa nya hela tiden. Man vill ju ha ett par skor eller stövlar till alla tillfällen.

Ett par kängor kan du använda till mycket. Idag är det vanligt att man har dom både till byxor och kjol och det är inget som är fel. Utan väldigt snyggt.

Ett par rejälare skor som man kan använda både i snö och i det vardagliga finns det både till vuxna och barn idag. Och lite kul att ha likadana när man är ute,

Vilka skor eller stövlar man än väljer att köpa finns det många att välja emellan och vill du köpa skor på nätet har många sidor storleksmallar så att du lätt kan mäta din egen fot. Vissa skor är ju större än andra även om man tror att man har samma storlek i alla skor. Jag har det då inte. Jag kan pendla mellan 2 olika storlakar beroende på vad det är för sko jag ska köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *