Skip to content
Okategoriserade

Hur du tar hand om dina krämer

Se om dina krämer

När det blir jul och nyås så städar man och fixar överallt. Man städar bland saker och mat, men det är faktiskt viktigt att göra det bland dina skönhetsprodukter också. Och just nu tänker jag på era krämer ni har i era skåp. Man kan inte ha krämer hur många år som helst om man öppnat dom.

Du ser kanske en reklam på tv eller sociala medier och så går du och köper den. Den ska vara bra för något speciellt, men du kanske har en massa krämer redan i ditt skåp. Och är dom öppnade redan sedan ett tag tillbaka tycker jag att du ska titta till dom.

Vissa krämer börjar bli mörka, lukta konstigt eller får någon konstig skorpa längst upp. Ja, det är lika bra att titta till alla krämer du har. Även om du bara älskade en kräm för kanske ett år sedan som luktade gudomligt eller gjorde din hud mjuk och luktade gott.

Alla krämer ska användas kontinuerligt och inte stå i skåpet år ut och år in. Dom ska användas hela tiden när du väl öppnat den. Så ta dig en dag och gå igenom allt som du har i skåpen så att du har fräscha, nya och användbara krämer, vare sig det gäller till ditt ansikte eller kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *