Skip to content
Okategoriserade

Vill du synas mer med rätt färg?

Det finns så mycket roliga färger

Jag tycker att det är så kul nu när det är så många som vågar sig på att färga sitt hår i andra färger än dom “gamla vanliga”. För ett tag sen skulle det vara blont, svart, brunt och slingor. Och visst är det fortfarande så, men nu finns det så mycket andra färger som man kan använda.

Färgerna som finns idag kan du använda hemma själv och på salongerna. Du kan ha en färg i botten och en i topparna. Och tycker du att färgen är för skarp kan du blanda den med ditt balsam eller varför inte blanda ihop två olika färger. Det finns flera olika färgbomber att köpa ut i både butiker och salonger.

Så vill du prova en ny hårfärg tycker jag att du ska köpa färgbomb. Det tvättar du ut och sliter inte på håret på samma sätt som en permanent färg.

Du kan också få hjälp på en salong om du går in och frågar. Dom vet vad som är bra och inte och kan hjälpa di med hur du gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *