Skip to content
Okategoriserade

En liten avstickare

Jag gör en liten avstickare från sminkvärlden

Hösten börjar närma sig med stora steg och vi planerar allt mer vad vad vi ska göra inne. Och då kommer det där med färg som jag älskar. Och det även mig. Och jag gör nu en liten avstickare från sminkvärlden och tänker på färg hemma.

Vad tycker ni om för färg ?

Avstickare

När det handlar om hösten så älskar jag beige i alla former.

avstickare

Det finns beige i många olika kulörer i allt och det är kul att blanda alla dom färgerna. Vare sig det gäller kuddar, filtar eller något annat hemma. Och så är det faktiskt när det gäller smink också. Jag blir aldrig mättad.

Att köpa hem olika färger när det gäller din favoritfärg och bara blanda ihop. Jag har många olika färger i min soffa tex när det gäller beige som jag är inne på just nu. Mörka och ljusa kuddar blandade och vissa kuddar ser ut som höstlöv i sina färger.

När det gäller smink så väljer man det man passar bäst i, både i varma och kalla färger. Men när det gäller färger hemma så kan man verkligen gå all-in. Och det är bara kul.

Blanda och ge

Har du många kuddar hemma redan så tycker jag att du ska köpa tyg och sy själv för det är faktiskt inte så svårt. Jag är ingen expert och hatar att sy med blixtlås för jag får aldrig till det. Men det finns många fler alternativ som är mycket enklare. Bara sy ihop och dra över din kudde.

Så titta vad du har i dina gömmor precis som jag och sy nya kuddfodral istället för att köpa nya kuddar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *