Skip to content
Okategoriserade

Börja plugga till hösten

En sak som är säker är att man alltid behöver en bra utbildning.

Jag själv är utbildad barnskötare och har nu jobbat på dagis väldigt länge. Till saken hör att jag har två egna små barn som jag måste ta hand om hela tiden då jag är ensamstående mamma. Jag vill heller inte bo sambo med någon för jag tänker först och främst på mina egna barn. Mina barn får aldrig komma i kläm och behöva bo med någon de inte trivs med.

Jag tänker lite som Farah Diba att jag ska inte ta in någon ny person i mitt liv vilket hon inte heller gjorde. Hon blev änka när hon blev 41 år gammal och varit ensam sedan dess. Hon säger vidare också att ingen man har blivit kär i henne då hon inte har bjudit in till det. Hon tror att om du bjuder in till det då kommer folk att stöta på dig. Om du ej bjuder in till det så finns det heller ingen som vågar stöta på dig utan vidare.

Detsamma tänker jag att jag vill vara i fred med mina två barn och vill inte ha någon som ska bestämma över mig eller mina två barn. D blir det också svårt att börja studera och just därför tycker jag att distansutbildning kan vara det bästa alternativet just nu. Bara så ni vet om det så här pluggade jag på distans för att få mer och bättre utbildning. Detta rekommenderar jag alla som vill vara hemma med sina barn och samtidigt få en extra utbildning på köpet.

Mina barn kommer också att studera vidare så långt det går för att få så bra utbildning som möjligt. Jag vill att de även ska kunna studera utomlands fast på distans om det är möjligt. Numera verkar allt möjligt dvs man kan utbilda sig till vad som helst på distans vilket gör det lättare för människor att förkorva sig om de nu vill göra det.

Har man en utbildning kan man bo var som helst. Du kan också utbilda dig och bo var du än vill bara du bestämmer dig för vad du vill studera till. Det är alltid roligt att lära sig något nytt oavsett var i livet du befinner dig. Även om du är inlagt på sjukhus kan du utbilda dig på distans och få din examen. Visst är det härligt att dessa möjligheter finns. För vi människor behöver verkligen alla typer av möjligheter för att klara oss så bra som möjligt och för att kunna ta hand om våra barn även om vi är ensamstående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *