Skip to content
Okategoriserade

Vad jag haft för mig :)

Semla är det godaste som finns

I dag ska vi äta semlor och saft till. De som vill får även dricka kopp kaffe och te till.

Idag är det ju fettisdagen, så detta blev jag serverad av min man till mellanmål idag. Jag ligger hemma sjuk nämligen med halsont och feber. 🙁 Insjuknade natten till igår och har just nu bara legat och kollat på the office hela dagen. Det är skönt. Men har sen inatt även och hela dagen haft sådan sprängande huvudvärk.

Gjorde storkok igår

Lax med asiatiska smaker samt kokt ris.

Gräddig oxfilépasta med lök och grönsaker.

Tacogratäng på rester från fredagen då vi åt tacos.

Egna dumplings på kycklingfärs.

Den numera välkända tik tok-pastan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *