Skip to content
Inlägg

Att jobba som make-up artist kan vara krävande

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Jag jobbar mycket bakom kulisserna på olika galor och tv program. Dagarna kan vara väldigt långa och klienterna kan vara mycket jobbiga fast på ett bra sätt. Folk är inte alltid nöjda med den make-up jag lägger utan vissa vill kanske att jag sminkar så att deras läppar ser mindre ut och vissa vill ha dem större.

Oavsett hur jag gör och vilka talanger jag har så kommer folk alltid med egna idéer på hur de vill se ut. Detta tycker jag är otroligt givande för man lär sig också med tiden att anpassa sig efter andras behov. Jag minns en gång när jag var på en gala för att sminka de som ordnar upp allt. De gick igenom gästlistan och bland gästerna fanns även prinsessan Sofia av Sverige. Helt plötsligt ville alla att jag skulle sminka dem så att de fick prinsessan Sofias vackra drag.

Lätt som en plätt så ordnade jag så att den kvällen såg nästan alla ut som prinsessor och då hade jag verkligen lyckats. Att jobba så länge dvs 14 timmar i sträck ibland gör det ganska svårt att ha en relation. Därför så tröstar jag mig själv då och då med sexleksaker från sinful för det kan ibland stressiga dagar vara min enda tröst.

Det finns också massa fina sexiga underkläder hos Sinful som är mycket snygga. Jag brukar ha på mig sexiga underkläder för det är mitt enda sätt att komma ihåg att jag är kvinna och feminin. Förutom att de är sexiga är de också väldigt vackra att se på. Man ska ta hand om sig själv och aldrig glömma bort att man faktiskt är skapad kvinna för att locka till sig män. Annars kan man heller inte  befolka denna jord om man tror att sex inte är viktigt. Sex är dessutom det viktigaste som finns tillsammans med hunger. I vissa kulturer så försöker man dämpa sex vilket leder till att folk blir ännu mer nyfikna på sex.

Det händer också att jag får sminka deltagare till olika program bland annat kvinnor med slöja har jag fått sminka. Dessa kvinnor är inte olika andra kvinnor de är också i behov av sex, sexleksaker och sexiga underkläder. De har också underkläder på sig även om de inte visar upp dem. Vi kvinnor känner oss vackrare om vi tar hand om oss själva både gällande hälsa och vårt yttre dvs vår skönhet.

Jag som är utbildad make-up artist ser hur viktigt det är med att vara välvårdad och att må bra när det kommer till vår hälsa. Vi vill bo i en frisk och vacker kropp som är viktigare än något annat här i livet, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *