Skip to content
Okategoriserade

Behöver du ny färg?

Sommaren är slut och det är dax att göra sig iordning

På sommaren brukar inte jag använda så mycket smink. Man vill få den där härliga solbruna färgen på kroppen och i ansiktet och då vill man ju inte smörja in ansiktet med en massa smink. I början när man inte använder smink känner man sig nästan naken, men när man sen börjar bli lite brun känns det genast bättre.

Om jag skulle iväg på något på kvällarna behövde jag bara använda lite mascara, fixa till ögonbrynen och sen var man klar. Jätteskönt. Och det ser ju lite knäppt ut om man är jättesminkad på sommaren. Det tycker i alla fall jag. Om man inte ska iväg på nån riktig stor fest som anordnas. Då kan man ju sminka till sig lite mer.

Men nu när sommaren är slut och man ska börja sminka sig lite mer så gäller det att hålla koll på färgerna man har hemma. Man kanske fortfarande har kvar färg i ansiktet och då passar inte din foundation som du använt innan sommaren. Jag vet att jag måste kolla mina färger.

Men du behöver ju faktiskt inte använda foundation bara för att du gjort det tidigare. Jag har funderat på att gå och göra en spraytan för att få ha kvar lite sommarkänsla en stund till.

Behöver du hjälp med vad du ska ha för färg i ansiktet för att se fräsch ut så finns det många butiker som har utbildad personal. Det är inte alltid lätt att sitta framför datorn och beställa smink när man inte vet vilken färg som är bra just för dig.

Så var inte rädd när du går till en affär och ska köpa lite nytt smink. Fråga, och jag lovar dig att du kommer att märka om dom inte vet vad dom pratar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *