Skip to content
Okategoriserade

Ny hårfärg med nya smycken från Trendhim

Dax för lite förnyelse gällande hår & smycken

Hösten brukar innebära att man vill ha lite ny färg i håret och man sminkar sig lite mer. På sommaren vill man ofta ha ljusare hår och man sminkar sig minimalt.

Samt till hösten vill man ha nya smycken från Trendhim dessutom vackra halsband

Halsband med kors för dig som vill bli påmind om Jesus och din tro.

KLASSISK STÅL KORSHALSBAND

Och nu finns det så mycket roliga färger som man kan få i sitt hår. Och dom finns också hos frisörerna nu. Förut var det ju bara det vanliga bruna, ljusa eller mörka som man färgar sitt hår i hos frisörerna. Se till att ta av dig halsbandet innan du gör något med ditt hår så halsbandet inte blir färgat.

Men nu finns det både lila, rosa, orange, grönt eller så blandar dom till den färgen som du vill ha. Till din nya hårfärg kan du beställa hem denna fina korshalsband så att den får glänsa kring din nacke.

Det finns också så mycket kul man kan göra idag med sitt hår. Att ha en mörk färg i botten på ditt hår och en lite ljusare på dina längder gör att ditt hår får lite mer liv och det ser ut som om du har mycket mer hår.

Och vill du prova först vilken färg du vill ha finns det många färgbalsam / färgbomber som man kan köpa själv i olika butiker och på internet. Dom tvättar du ut lätt så därför kan du testa dig fram. Eller blanda ihop två färger.

Du kan också beställa flera halsband från denna sida och även ha dem i håret det bli väldigt snyggt och du blir verkligen unik då om du är intresserad av smycken & hår i ett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *