Skip to content
Okategoriserade

Önskan om att bli mode bloggare

I Spanien tar man bort trådsmala skyldockor för att inte förknippas med anorexia. BMI gränsen är 18 i Spanien vilket innebär att är man 175 cm lång måste man väga 56 kg.
Hälsodepartementet i Spanien har träffat en överenskommelse med klädförsäljare som Zara och Mango. Gina Tricot i Sverige har börjat med storlek 38 på sina skyltdockor och de kläder de visar upp som provexemplar.
Jag vill bli en mode bloggare och tänkte skriva mer om mode bloggare också.
Jag är själv inte smal utan jag är lagom och det trivs jag med. Jag har svårt för riktigt smala modeller och tycker man borde stoppa denna typ av modeller. Det är en fara för ungdomar att tro att de måste se ut så och svälta sig själva för att bli godkända och accepterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *