Edward Bloms samling av ölglas

Edward Bloms samling av ölglas

En imponerande samling för ölentusiaster

Edward Bloms ölglas-kollektion, Edward Blom Collection har tagit Sverige med storm sedan lanseringen. Glasen är unika och vackert formgivna med sju olika citat och bilder av Edward Blom på varje glas. Kollektionen består av ölglas, whiskyglas och shotglas och passar perfekt som gåva till den som fyller år, har namnsdag eller tagit en examen.

Ölglasen i Edward Blom Collection är inte bara snygga att titta på. De är också designade för att framhäva dryckens smak på bästa sätt. Glasen är sköna att hålla i handen och har en guldkant som sätter guldkant på såväl vardag som fest. Varje glas är unikt och bär på en replik från Edward Blom vilket gör dem till ett perfekt samtalsämne vid middagsbordet.

Edward Blom är en folkkär gastronom, författare och programledare som har gjort sig känd för sin kärlek till mat och dryck. Med Edward Blom Collection har han tagit sin passion till nästa nivå genom att erbjuda unika och vackert designade glas som passar perfekt för alla som uppskattar god mat och dryck.

 

Edward Bloms bakgrund

Edward Blom är en känd svensk gastronom, kulturhistoriker och arkivarien som är känd för att vara Sveriges främste livsnjutare. Han har en festlig framtoning och en härlig stämma som lämnar ett starkt avtryck på alla som lyssnar på honom.

Blom har skrivit flera böcker om mat och dryck bland annat “Frukost med Edward” och “Middag med Edward”. Han har också varit programledare för flera TV-program som “Historieätarna” och “Edward Bloms mat”.

Utöver sitt arbete med mat och dryck har Blom också varit verksam som skådespelare och musiker. Han har bland annat medverkat i musikalen “Cabaret” på Göteborgsoperan och spelat rollen som “Mästerkatten” i “Puss i stövlar” på Lisebergsteatern.

Blom är också känd för sin unika stil och klädsel. Han bär ofta färgglada kostymer och hattar och har en passion för vintagekläder.

Ölglas samlingens ursprung

Edward Blom är en välkänd gastronom, kulturhistoriker och arkivarien som har lanserat sin egen ölglas samling. Denna samling är en hyllning till livsnjutning och är utformad med unika citat och bilder från Edwards liv.

Samlingen består av sju olika typer av ölglas var och en prydd med en unik design och citat. Varje glas är handgjort och har en unik karaktär. Glasen är utformade för att passa alla typer av öl från ljust lager till mörka ale.

Edward Blom Collection ölglas är tillverkade av högkvalitativt glas och är utformade för att vara både funktionella och vackra. De är perfekta för alla som uppskattar en god öl och som vill njuta av den på ett elegant och stilfullt sätt.

Samlingen är en hyllning till Edward Bloms kärlek till öl och livsnjutning. Det är en samling som speglar hans personlighet och hans passion för god mat och dryck. För alla som uppskattar en god öl och en vacker design är Edward Blom Collection ölglas en perfekt present eller ett utmärkt tillskott till samlingen.

Unika egenskaper av samlingen

Edward Blom Collection ölglas är en unik samling av sex olika ölglas som är designade för att framhäva smaken av ölen och för att sätta guldkant på tillvaron. Varje glas har en guldkant och är dekorerade med en av Edward Bloms mest kända citat och en bild av honom själv.

Här är några av de unika egenskaperna hos samlingen:

  • Design: Varje glas är designat för att passa perfekt i handen och för att framhäva smaken av ölen. Glasen är tillverkade av högkvalitativt glas och har en guldkant som ger dem en extra touch av elegans.
  • Citat: Varje glas är dekorerat med en av Edward Bloms mest kända citat vilket gör dem till en perfekt present för ölentusiaster eller för dem som vill sätta guldkant på tillvaron.
  • Bild: Varje glas är också dekorerat med en bild av Edward Blom själv vilket ger dem en personlig touch och gör dem till en unik samling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *